Viisi vinkkiä valita kuivain

Kuivain tuo arkeen sekä ajallista että tilallista säästöä. Se luo kylpyhuoneeseen täydellisen yhdistelmän toimivuutta ja viihtyisyyttä. Se antaa aikaa arjelle, perheelle, sinulle, harrastuksille ja kotoiluun.

Listasimme viisi vinkkiä, miksi kuivain on oivallinen valinta joka hetkeen.

1.Aikaa arjelle

REJ Designin lämmin pyyhekuivain tarjoaa käytännönläheistä huippumuotoilua kotiin. Se tuo luksusta ja spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen, mutta on oiva apu myös aivan tavalliseen arjen hallintaan. Lämmin kuivain helpottaa vaatehuoltoa ja parantaa sisäilmaa. Se kuivaa pyykin ja auttaa kodinhoidossa.

2. Aikaa perheelle

Lapsiperheen päivät ovat pullollaan vauhtia, sotkua ja suuria tunteita. Pyykkikone saa laulaa tauotta ja pientä kuivattavaa kertyy päivittäin. Arjen pyörittäminen vaatii voimia ja jatkuvaa järjestelyä. Ilman REJ Designin kuivainta pikkupyykkiä löytyisi milloin mistäkin, kuten patterien välistä pyörimästä ja lattialämmityksen päältä lojumasta.

3. Aikaa sinulle

REJ Design tuo kaupunkielämään tyylikkyyttä ja tehokkuutta. Kun sekä kylpyhuone, pyykkihuolto että siivouskaappi sisältyvät yhteen pieneen tilaan, avainsanoja ovat tehokkuus ja tilansäästö. Pienenkin kylpyhuoneen seinälle sopiva REJ Designin kuivain helpottaa elämää ja säästää sekä tilaa että aikaa.

4. Aikaa harrastuksille

REJ Designin kuivaimelle heität vauhdissa kuivumaan treenivermeet ja kosteat uimakamppeet. Se kuivaa lennosta niin pyyhkeen kuin luottofarkutkin. Se toimii apukätenäsi kylpyhuoneen tai eteisen seinällä ja tarjoaa tukea, kun harrastuksesta ja treenistä toiseen on häviävän lyhyt hetki.

5. Aikaa kotoilulle

Kun haluat levätä kotona kiireisen päivän jälkeen ja istua sohvalla katsellen lempielokuvaasi, on apu kotiaskareisiin enemmän kuin toivottua. REJ Designin kuivain kuivaa pikkupyykin ja auttaa kodinhoidossa. Se vapauttaa aikaa arjen pikkuaskareista ja tekee kotoilusta huoletonta.