Inspiroidu

Kuivain on arjen apulainen

Arjen sujuvuus on monille se tärkein juttu. Kun arjen asiat sujuvat, jää aikaa itselle, harrastuksille ja perheelle. Usein se pienin teko tai asia kodissa on kaikkein tärkein ja arvokkain. Se huomaamattomin asia, joka sulautuu jokaiseen kotiin ja tarkoitukseen. Se on lämpö, joka hehkuu kuivaimesta.

rejdesign_Tango vesitoiminen

Lapsiperheiden jokapäiväinen pelastaja

Lapsiperheissä harrastukset aikatauluttavan arjen niin, ettei ylimääräiselle minuutille jää aikaa. Kiireessä ja vauhdikkaassa arjessa on tärkeää, että koti on toimiva. Jotta vaatteet ja varusteet ovat pian taas käyttökunnossa, on ne hyvä saada kuiviksi nopeasti ja ilmavasti.

Lue lisää

Luotettava kuivaaja kesämökille

Suomi tunnetaan kesän valoisuudesta ja tuhansista järvistä. Mikä onkaan mukavampaa, kuin kietoutua kesämökillä valmiiksi lämpimään kylpytakkiin viileän aamu-uinnin jälkeen? Nauti ja rentoudu kesäasunnollasi eri vuodenaikoina, kuivain tekee siitä huolettomampaa.

Lue lisää

Sisustuksen punainen lanka

REJ Designin kuivaimet ovat sulautuneet eri aikakausien sisustustyyleihin ja trendeihin jo yli 65 vuoden ajan. Ne löytyvät kodeista, joiden tyyli edustaa mm. retroa, maalaisromantiikkaa, funktionalismia sekä modernia ja skandinaavista tyyliä.

Lue lisää