Perheiden jokapäiväinen pelastaja

Lapsiperheissä harrastukset aikatauluttavan arjen niin, ettei ylimääräiselle minuutille jää aikaa. Päivän päätteeksi eteisen lattialla on hiekkaisia haalarikasoja ja hikisiä harrastusvälineitä. Kuulostaako tutulta?

Työpäivän jälkeen ruokakauppaan, sitten kotiin ja lapsi futis- tai lätkäharkkoihin. Varusteiden tarkistus ja omat kuntoiluvaatteet kassiin, sitten menoksi. Harkkojen ajan vietät kuntosalilla treenaten. Parin tunnin kuluttua kotiin ja ruuanvalmistuspuuhiin. Siinä välissä pitäisi huoltaa hikiset harkka- ja treenikamat.

Harrastavien lasten ja etenkin heidän vanhempiensa arki tarvitsee kaiken mahdollisen lisäavun. Apu voi olla yksinkertaisempi kuin luulitkaan: kuivain.

Heität vaatteet tangoille, ripustat futis- tai lätkäsuojukset ja kengät hyllyille ja koukkuihin kuivumaan. Ei huolta, vaikka unohtaisitkin ne seuraavaan päivään. Kuivuvat siinä itsestään, kunnes ehdit täyttää pesukoneen. Kuivaimelta on kätevä heittää treenivaatteet koneeseen tai siirtää kuivat kengät ja suojukset kaappiin odottamaan seuraavaa kertaa.

Jokaiseen tilaan sopiva ratkaisu

Kuivaimelle on kodissa monta hyvää paikkaa. Sen voi asentaa kylpyhuoneen lisäksi eteiseen, kodinhoitotilaan, tuulikaappiin tai vaikkapa siivouskomeroon. Hikiset treenikamat voi myös kuivattaa varastossa, jolloin eteiseen jää tilaa liikkua. Pesutiloihin taas voi asentaa useammankin kuivaimen, varsinkin jos käyttäjiä on paljon.

Kuivaimia on monen kokoisena ja värisenä. Kapea, mutta korkea Tango mahtuu pienen kylpyhuoneen oven pieleen, kun taas matala kuivain sopii vaikka pesukoneen yläpuolelle kiinnitettynä. Irtokoukuilla ja -hyllyillä saa näppärästi lisää kuivatustilaa. Irtohyllyn pienoihin kiinnitettynä voit kuivattaa jopa lakanoita, kevyesti pyykkipojilla laskostettuina.

Lue lisää sähkötoimisista kuivaimista

Lue lisää vesitoimisista kuivaimista