Lämmöllä ja taidolla käsin tehtyä kotimaista laatua

Suomalainen REJ Design on valmistanut arkea helpottavia, funktionaalisia design-kuivaimia jo vuodesta 1955. Olemme alan innovatiivinen asiantuntija ja selkeä markkinajohtaja Suomessa. Valmistamme kaikki kuivaimemme käsityönä tehtaallamme Järvenpäässä. Materiaalina käytämme täysin kierrätettävää, korkealuokkaista kuparia, jolla on erinomainen lämmönjohtokyky.

Kotimaisia tunnustuksia

Alusta alkaen kotimaisuus on ollut yrityksen toiminnan perusta. Suomessa käsityönä valmistetut vesi- ja sähkökiertoisten kuivaimien suunnitteluun on osallistunut arvostetut suomalaiset muotoilijat. Tuotteiden korkealuokkaisen kierrätettävän kuparin toimittaa kotimainen tuottaja Cupori.

Tunnustuksena kotimaisesta työstä Rej:lle myönnettiin Avainlippu-merkki maaliskuussa 1997. Avainlippu-merkki myönnetään Suomessa valmistetulle tuotteelle, jonka kotimaisuusaste on vähintään 50 prosenttia. Rej:n koko tuotantoketjun läpinäkyvyyden, avoimuuden ja vastuullisuuden ansiosta yhtiö sai oikeuden käyttää Avainlipun rinnalla Design from Finland -merkkiä toukokuussa 2015. Se on osoitus Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti muotoilulle tuotteelle.

Suomen suosituin

Yli 65 vuoden ajan toiminta on jatkuvasti kasvanut. Tänä päivänä REJ Design työllistää Järvenpäässä kymmeniä osaavia asiantuntijoita ja taitavia kädentaitajia. Tuotantolaitos Yrittäjäkadulla on tuttu paikkakuntalaisille ja kaupungin torilla ollaan ylpeitä uraauurtavasta kuivainten kehittäjästä.

Nykypäivänä REJ Design Oy on Suomen markkinajohtaja vesi- ja sähkötoimisissa kuivaimissa. Aluevaltaus on alkanut myös muualla pohjoismaissa, joissa REJ Design brändi on otettu ilolla vastaan. Matka on ollut pitkä ja mutkitteleva. Omaa suuntaa on etsitty eri suunnista, mutta yksi asia on pysynyt aina ennallaan: tinkimätön laatu ja kotimainen käsityö.

Tilaa uutiskirje!

Saa ensimmäisenä tieto uutuuksista, lue hyödyllisiä artikkeleita kodin nykyaikaiseen sisustamiseen ja inspiroidu ajattomista kuivaimista. Lomakkeen lähetettyä saat meiltä säännöllisesti kuulumisia sähköpostiisi.