Luotettava kuivaaja kesämökille

Viileä aamukaste, tyyni järven pinta ja lämmin kylpypyyhe hartioilla, niistä on täydellinen kesäaamu tehty. Kun siihen yhdistää vielä luotettavan, sulavalinjaisen kuivaimen, voi aamuista nauttia kesämökillä vuoden jokaisena päivänä.

Kesämökillä uidaan, saunotaan ja ulkoillaan paljon. Vanhan sanonnan mukaan minkä kesä kastelee, sen se kuivaakin. Vai kuivaako?

Vanha sanonta pitää kyllä paikkansa, yleensä. Suomen kesässä sataa paljon, mutta useimmiten aurinko ja raikas tuuli kuivaavat nopeasti sateen jäljet. Se ei aina kuitenkaan riitä. Sadekuurot voivat yllättää tai ilmankosteus saattaa Suomessakin olla aika ajoin niin suuri, että kaikki tuntuu kuivuvan liian hitaasti. Etenkin paksut froteepyyhkeet, mitkä ovat käteviä uimarannalla, kuivuvat erittäin hitaasti usein valmiiksi kosteassa kesäsäässä. Myös kesäasunnon pesutiloissa, rantasaunan pukuhuoneessa tai vaikkapa piharakennuksessa tarvitaan aika ajoin paikkaa, missä kuivattaa monenlaisia asioita keleistä riippumatta.

Kuivain mökillä on tarpeellinen

Jos aiot rakentaa tai saneerata vapaa-ajan asuntoa, huomioi hetkiä helpottavat asiat jo suunnitteluvaiheessa. Kesämökin saunan pukuhuoneeseen sopii pelkistetty ja ajaton kuivain. Valitse seinän väriin sävytetty kuivain, jos kiiltävä kromi tuntuu liian modernilta saunatuvan tunnelmaan: kuivain valmistetaan toiveittesi mukaan. Kuivain tuo samalla lämpöä tiloihin.

Jos ulkorakennuksessa tai harrastetilassa on sähköt, on kuivaimen asennus sinne helppo homma. Työhön tarvitaan vain muutama ruuvi ja pistorasia. Sähkökäyttöisen kuivaimen voit niin halutessasi ottaa pois pistorasiasta tai kytkeä pois päältä talven ajaksi, jos rakennus jää kylmilleen.

Kuivain tuo pieniä, mukavuutta lisääviä asioita monenlaisiin arkipäivän toimiin kesämökeille, kaikenlaisiin tiloihin.

Lue lisää sähkötoimisista kuivaimista

Lue lisää vesitoimisista kuivaimista