Toteutuneita unelmia

Yli 65 vuoden ajan olemme olleet osa tuhansien asiakkaiden arkea. Vuosien varrella kuivaimemme ovat saaneet monia eri käyttötarkoituksia ja kutsumanimiä mm. Rej pyyhekuivain, rättipatteri, pyykinkuivausteline, pyykkiteline tai kuivausteline. Silti päätehtävämme on aina pysynyt samana: kuivaamme sen, minkä elämä kastelee.

Annetaan asiakkaiden kertoa puolestamme.

EH 50744 A valkoinen

Pyyhekuivain osana skandinaavista sisustusta

Satu Lappalainen rakennutti perheineen hirsitalon Espoon Laaksolahteen. Jo ennen rakentamista yksi asia oli päätetty: pyyhekuivain hankitaan kodinhoitohuoneeseen. REJ Designin valkoinen pyyhekuivain sulautuu upeasti hirsikodin skandinaaviseen sisustukseen.

Pyyhekuivain Pyyhekuivain auttaa koiranomistajan arkea

Kuivain on koiraperheen paras ystävä

Lemmikit ovat tärkeä osa suomalaisten perheitä ja elämäntapaa. Jotta arki olisi sujuvaa, myös niiden tarpeet ja tarvikkeet on huomioitava kodin toiminnoissa. Onhan koira ihmisen paras ystävä – ja REJ Design koiraperheiden.

Largo helpottaa lapsiperheen arkea

Viisihenkisessä perheessä riittää vauhtia ja kuivattavia vaatteita. Saunaremontin yhteydessä kylpyhuone päivitettiin toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa sekä kylvetään vesipisarat roiskuen että kuivataan arjen kasteet. REJ Designin Largo loi tilasta monikäyttöisen.

Kuivain korvasi kuivauskaapin

Bloggaaja Sanna Piitulaisen kodissa märät lapaset, kastuneet kengät, hiekkaiset haalarit ja hikiset harrastusvälineet ovat arkipäiväisiä asioita. Suunniteltu kuivauskaappi vaihtui tilaa säästävään vaihtoehtoon: REJ Design kuivaimeen.

Tilaa uutiskirje!

Saa ensimmäisenä tieto uutuuksista, lue hyödyllisiä artikkeleita kodin nykyaikaiseen sisustamiseen ja inspiroidu ajattomista kuivaimista. Lomakkeen lähetettyä saat meiltä säännöllisesti kuulumisia sähköpostiisi.