Largo helpottaa lapsiperheen arkea

Helsingin Eirassa eletään kiireistä ruuhkavuosiaikaa. Perheen vanhemmat käyvät töissä keskustan ytimessä, vanhin lapsi on koulussa ja kaksi nuorinta vielä päiväkodissa. Aikaa pitää jäädä työn, ruuan laiton ja pyykkihuollon ohella myös lapsille.

Perhe päätti sujuvoittaa arkea ja uudisti huoneistonsa sauna- ja kylpyhuoneen toimivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena oli rakentaa tila, joka muovaantuu eri käyttötarkoituksiin. Ratkaisevana elementtinä toiminnallisuuden takaamiseksi oli kuivain. Ajatuksissa oli ensin yksiputkinen pyyhekuivain, mutta perheen koon ja vauhdikkaan elämän vuoksi kuivaimesta päädyttiin ottamaan kokoa isompi. Lopulta suunnittelija valitsi Largo-kuivaimen (linkki tuotesivulle BTH80404). REJ Desginin kuivaimen muotokieli ja laadukkuus vahvistivat ostopäätöksen.

Lapasia varten Largo-kuivain on ehdoton

Perhe hyödyntää kuivainta päivittäin pyyhkeiden ja vaatteiden kuivattamiseen. Kahden alle kouluikäisen lapsen ulkovaatteet ja kengät on saatava kuiviksi aina seuraavaan päivään mennessä, jonka toteutumisessa kuivaimella on ollut merkityksellinen rooli. Erilaiset harrastukset asettavat myös omat vaatimuksensa arjen sujuvuudelle. Largon lisävarusteiden ansiosta ulkoleikeissä kastuneet lapaset saa kuivattua nopeasti ja koukkujen sekä pivohyllyn avustuksella sadevaatteiden kuivatus onnistuu vaivattomasti.

Kuivaimen tarpeellisuus ja helppokäyttöisyys ilmenivät hyvin nopeasti eikä aikaakaan, kun perheen toiseen kylpyhuoneeseen suunniteltiin uusi, vesitoiminen REJ Design kuivain. Kylpyhuoneen ammeen päälle valikoitui puhdaslinjainen Tango-kuivain. Tämä edesauttaa entisestään kodin päivittäisiä vaatteiden kuivattamistarpeita.

Sekä Largo- että Tango-kuivaimet ovat lunastaneet paikkansa kodin sydämessä. Vasta jälkikäteen selvisi, että Largosta olisi ollut saatavilla vieläkin suurempi vaihtoehto. Kuivaimen lisävarusteet ovat avanneet uusi ulottuvuuksia ja tuoneet lisää käyttömukavuutta kuivaimeen.

”Olemme erittäin tyytyväisiä molempiin kuivaimiin ja niiden lisävarusteisiin.” –perheenäiti