Kuivain on koiraperheen paras ystävä

Lemmikit ovat tärkeä osa suomalaisten perheitä ja elämäntapaa. Jotta arki olisi sujuvaa, myös niiden tarpeet ja tarvikkeet on huomioitava kodin toiminnoissa. Onhan koira ihmisen paras ystävä – ja REJ Design koiraperheiden.

Monessa suomalaisessa kodissa on koira. Koirien kanssa harrastetaan, ulkoillaan, kilpaillaan ja eletään leppoisaa arkea. Kävelylenkkejä kertyy useampia kertoja päivässä ympäri vuoden. Koiran ollessa pentu ja opetellessa sisäsiistiksi, on ulkoilujen määrä samalla vieläkin suurempi. Nämä kaikki lenkkikerrat kun yhdistää pohjoisen kotimaamme vaihteleviin vuodenaikoihin ja arvaamattomaan säähän, on yhteenlaskettujen tassupesujen summa valtava.

Sateen sattuessa myös ulkoiluttajan omat vaatteet kaipaavat lenkin jälkeen kuivatusta koiran hihnan ja tassupyyhkeen lisäksi. Märän koiran haju jää myös helposti leijumaan. Tällöin on mukavaa, että välinehuolto toimii.

REJ Designin sähkötoimisen kuivaimen hankinta ei vaadi pintaremonttia, sillä sen käyttö edellyttää vain pistorasiaan kytkemistä. Pistotulppaliitännän ansiosta se sopii asennettavaksi ulko-oven läheisyyteen ja asentaminen onnistuu nopeasti muutamalla ruuvilla. Sähkötoimisen kuivaimen voi laittaa helposti päälle ennen kävelylenkkiä. Kuivaimen koukuissa on helppo säilyttää hihna ja pyyhe samalla, kun leikit koiran kanssa jatkuvat sisätiloissa.

 ”Ulkoilen kahden koirani kanssa kolme kertaa päivässä. Tassut pitää kuivata jokaisen kerran jälkeen, että pysyvät hyvässä kunnossa. Säilytin pyyhettä ja hihnaa aiemmin eteisen korissa. Ne olivat aina märkiä ja koiranhaju leijui ilmassa. REJ Designin kuivaimen ansiosta tassupyyhe ja tarvikkeet ovat aina kuivia, kun niitä tarvitaan. Kuivain säästää tilaa ja on tyylikäs lisä sisustukseen.” – Mari

REJ Designin ansiosta omistajallakin jää enemmän aikaa lemmikin rapsuttelulle.