REJ Design -kuivain on suosittu Tuusulan messukodeissa!

 

 

Suomen suosituimpana kuivainvalmistajana olemme jälleen mukana tämän kesän Asuntomessuilla!

Tuotteitamme on esillä useassa eri messukohteessa muun muassa seuraavissa:

 

Kohde 2 – Pikkupolku Retro

Kohde 18 – BVG minitalo

Kohde 24 – Omatalo Kulma

Kohde 27 – Lammin-kivitalot Duplio

Kohde 40 – Illyria

 

Tervetuloa Suomen Asuntomessuille Tuusulaan tutustumaan REJ Design -kuivaimiin!

 

 

Suomalainen työ on vastuullista

– REJ DESIGN MUKANA YHTEISTYÖSSÄ VASTUULLISUUDEN PUOLESTA.

 

Nopeasti muuttuneen koronavirus-tilanteen vuoksi kotimaisten tuotteiden ja palveluiden suosiminen on noussut arvoon arvaamattomaan.

 

REJ Design on mukana Suomalaisen Työn liiton ja Avainlippu-merkkiä kantavien yritysten Onhan siinä Avainlippu-kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa yhteiskuntavastuullisuudesta ja kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme takana. Meille on tärkeää, että voimme tarjota laadukkaita tuotteita, joiden valmistuksella tuemme suomalaista työtä ja viemme yhdessä Suomea nousuun.

 

Tehtaassamme Järvenpäässä syntyy käsintehtyjä korkealaatuisia ja muotoilultaan innovatiivisia REJ Design sähkö- ja vesitoimisia kuivaimia. Kuivaimen valmistusprosessi ekologisesta kupariputkesta kuivaimeksi on monivaiheinen ja työllistävä. Oman tuotantotehtaamme lisäksi työllistämme lukuisia kotimaisia eri alojen toimijoita.

 

Ostamalla  REJ Design -kuivaimen tuet suomalaista työtä.

 

 

Onhan siinä Avainlippu-kampanjasta ja Avainlipusta voit lukea lisää Suomalaisen Työn Liiton kotisivuilta.

 

 

 

REJ Habitaren huumassa 2019

Tänä vuonna olimme yhdessä jo tutuksi tulleen #kylppärikylän kanssa mukana Habitaressa. Kauniilla ja kiinnostavalla osastolla riitti vieraita ja ihasteltavaa messujen jokaiselle päivälle.

Esittelimme messuilla klassikoiden ohella kaksi tämän syksyn sähkötoimista uutuutta. Habitaressa kapea pystykuivain Vivo EH 20122 nähtiin hohtavan valkoisena ja leveämpi kuivain Vivo EH 40122 jylhän mustana.

Osastomme huomioitiin näyttävästi myös Iltasanomissa 26.9.2019. Julkaisun pääset lukemaan tästä.

Kiitos kyläilystä ja tapaamisiin ensi vuonna!

 

Kuvia osastoltamme:

             

Kuivaimet korjauskohteissa

Vuodenvaihteessa 2018 voimaan astuneet uudet rakentamismääräykset ovat jonkun verran aiheuttaneet ammattilaistenkin keskuudessa epätietoisuutta liittyen käyttövesikuivainten asennuksiin korjauskohteissa. Huom. rakennusten vesi- ja viemärilaitteistoja koskevan asetuksen mukaan korjaus- ja linjasaneerauskohteisiin saa edelleen asentaa käyttövesikuivaimia: lämpimän käyttöveden kiertojohtoon liitetyt lämmönluovuttimet (esim. pyyhekuivaimet) voidaan rakennusta korjattaessa uusia. Kuten aiemminkin, käyttöveteen liitettyjen lämmönluovutuslaitteiden yhteenlaskettu teho ei saa ylittää 200W per huonetila. Lämmintä käyttövettä ei saa käyttää lattialämmitykseen.

Kaikkien REJ Design -kuivainten teho on alle 200W. Kaikki vesitoimiset REJ Design – kuivaustelineet soveltuvat asennettaviksi sekä suljettuun lämmitysjärjestelmään, omaan kiertojärjestelmään että käyttövesijärjestelmään, valmistusmateriaali on tyyppihyväksytty kupari. Ks. lisätietoja kuparista ja kuparin soveltuvuudesta käyttövesiverkkoon Cupori Oy:n verkkosivuilta www.cupori.com. Uudisrakennuskohteissa voidaan käyttää sähkötoimisia kuivaimia tai vesitoimisia kuivaimia, jotka liitetään lämmitysjärjestelmään tai omaan kiertojärjestelmään. Korjaus- ja muutostyössä voidaan käyttää sähkötoimisia tai vesitoimisia kuivaimia kuten edellä.

REJ Design FinnBuild-messuilla

FinnBuild – rakennus- ja talotekniikkamessut järjestetään 10. – 12.10.2018 Helsingin messukeskuksessa.

Tapahtumakokonaisuudessa ovat esillä rakennus- ja talotekniikan uusimmat tuotteet ja palvelut, työmenetelmät ja ratkaisut sekä runsas määrä alan asiantuntijaohjelmaa.

FinnBuild on järjestetty jo vuodesta 1974 ja se kokoaa yhteen kaikki rakennusalan toimijat. FinnBuild on alan suurin tapahtuma Suomessa niin osallistuvien yritysten, kävijöiden lukumäärällä kuin näyttelypinta-alalla mitattuna.

REJ Design on mukana messuilla Hietakarin ja Temalin yhteisosastolla 7a140. Messuosaston kokonaisuutta täydentävät lisäksi Oraksen ja Tapwellin hanat ja suihkut.

Tervetuloa tutustumaan!

Kylppärikylä Habitaressa 2018

 

#kylppärikylän tarina

Meillä on Helsingin Runeberginkadulla seitsemän yrityksen yhteisö Kylpyhuonekeskus, jossa talkoohengessä ja kylämeiningillä autamme ja tuemme toisiamme. Showroom toimii kuin perhe tai pieni kylä.

Halusimme syksyn 2018 Habitare -osastomme kautta palata juurille. Aikaan jolloin ihmiset hakeutuivat yhteen, koska yhdessä oltiin vahvempia – täydennettiin toinen toista. Vaalimme me-henkeä ja kyläämme, jossa aurataan naapurinkin piha ja välillä luikautetaan yhteislaulut kyläraitin varrella. Kylähulluuskin on meillä voimissaan. Parhaat ideat syntyvätkin usein uskalluksesta heittäytyä ja sanoa ääneen ne kreiseimmätkin ajatukset.

Kiitos kun kävit Habitare-messuilla kylppärikylässä!

Tässä vielä tunnelmia kuvina:

 

 

 

#kylppärikylä #habitare2018

 

 

Ps. Kylppärikyliä löytyy Helsingin lisäksi nyt myös Pukkilan kaikista myymälöistä ympäri Suomen.

REJ Design mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

REJ Design on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme taustalla.

”Lähdimme mukaan kampanjaan, koska haluamme liputtaa suomalaisen työn puolesta. Suomalaiset tuotteet ja palvelut työllistävät Suomea. Avainlippu on osoituksena siitä. Suomessa valmistetut tuotteet ovat lisäksi kestäviä, luotettavia ja turvallisia. Kaikilla REJ Design -kuivaimilla on Avainlippu-merkki”.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

Tutkimustulokset kertovat, että suomalaiset haluavat tehdä arvopohjaisia valintoja. Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan 79 prosenttia suomalaisista kuluttajista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin. Tunnettuus yrityspäättäjien keskuudessa on 92 prosenttia. Suomalaisista suurin osa (71 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti. Avainlippu on arvovalinta. Siihen liittyy myönteisiä asioita, kuten vastuullisuus ja laatu. Jokainen suomalaiseen tuotteeseen kohdistuva ostopäätös luo uusia työpaikkoja. Kaikkien panosta tarvitaan.

Onhan siinä Avainlippu -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten yhteinen kolmivuotinen kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä Avainlippu-alkuperämerkin tunnettuutta ja vaikutusta ostopäätöksiin. www.avainlippu.fi

 

 

 

 

 

REJ Design Kiinteistömessuilla

 

REJ Design oli mukana kiinteistön ylläpidon ja korjausrakentamisen suurimmassa suomalaisessa ammattitapahtumassa 26.-27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kiinteistö-tapahtuma kokosi Messukeskukseen kiinteistönhoidon ammattilaiset ja päättäjät sekä korjausrakentamisesta vastaavat tutustumaan uusiin tuotteisiin, oppimaan uutta ja verkostoitumaan.

REJ Design mukana Habitaressa

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Suomalaisen Työn Liitto osallistui Habitare 2017 messuille osastolla KOTI – Suomalaisen kodin mielenmaisema, jossa kodin sisustuksen inspiraation lähde oli suomalainen luonto. Kuuteen osaan jaetulla messuosastolla luonto esitettiin erilaisten vastakohtien kautta, suomalaisilla tuotteilla rakennettuna. Osaston suunnitteli Pentagon Design.

Mukana osastolla oli myös REJ Design. Suunnittelijat valitsivat osastolle kolme erilaista teemaan ja tilaan sopivaa kuivainmallia, joiden sävyt ja pintakäsittelyt räätälöitiin kuhunkin värimaailmaan ja tunnelmaan sopiviksi. REJ Design -tuotteista esillä olivat erikoispintakäsitelty oranssi Largo BTH 120404 kuivain + kenkä/lapasripustimet eri väreissä (Niitty-teemaosio), tyylikäs lumivalkoinen Tango EH 50744  (Hanki) ja harmaakimalteinen Vivo BT 40124 (välkehtivä Meri). Niin tuotteet kuin osastokin sai paljon positiivista palautetta.

 

Lue lisää

 

 

Finnish News – REJ Design

Rej-Design Oy:stä artikkeli Finnish News:ssä:

 

rej

Interesting small Finnish companies – Rej Design

My mother used to keep towels dry in an airing cupboard in London. Basically the heat oozing from a badly insulated hot water boiler was used to keep them dry in a very damp bathroom!

But a much better system was discovered 62 years ago by 3 Finnish brothers, Rudolf, Elias and John Nygård, whose first names make up the company name REJ Design. The company molds and welds thick Finnish copper pipes, coated with durable chrome, into beautiful and long-lasting towel rails.

The rails are can be heated using a household hot water system or by electricity.

The company is fascinating because they have less than 20 employees and produce thousands of differently designed rails every month in a small automated work-shop just outside Helsinki. Even though they are tiny, they have achieved a significant market share in Finland where they sell through construction companies and the big retailers. They have also started to exporting to Sweden, Norway and a few other countries where quality long lasting products are appreciated.

High quality, great designs and deliveries always made on time are the reasons they have dominated the market for so long in the face of cheaper copies that use stainless steel. And there is another reason – they have been using leading industrial designers to integrate traditional Finnish craftsmanship into unique products.

Modern towels are often thick and getting them dry takes a long time, and who wants to use a damp towel? A heated towel rail is a lot handier than my mother’s airing cupboard…