AJANKOHTAISTA

REJ Design mukana messuilla

Kiinteistömessut

REJ Design on mukana kiinteistön ylläpidon ja korjausrakentamisen suurimmassa ammattitapahtumassa Suomessa (osasto 3b6). Tapahtuma järjestetään 26.-27.9.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.
Avoinna: 26.9. klo 9-17, 27.9. klo 9-17

Kiinteistö-tapahtuma kokoaa Messukeskukseen kiinteistönhoidon ammattilaiset ja päättäjät sekä korjausrakentamisesta vastaavat tutustumaan uusiin tuotteisiin, oppimaan uutta ja verkostoitumaan.

Habitaren satoa 2017

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Suomalaisen Työn Liitto osallistui Habitare 2017 messuille osastolla KOTI – Suomalaisen kodin mielenmaisema, jossa kodin sisustuksen inspiraation lähde oli suomalainen luonto. Kuuteen osaan jaetulla messuosastolla luonto esitettiin erilaisten vastakohtien kautta, suomalaisilla tuotteilla rakennettuna. Osaston suunnitteli Pentagon Design.

Mukana osastolla oli myös REJ Design. Suunnittelijat valitsivat osastolle kolme erilaista teemaan ja tilaan sopivaa kuivainmallia, joiden sävyt ja pintakäsittelyt räätälöitiin kuhunkin värimaailmaan ja tunnelmaan sopiviksi. REJ Design -tuotteista esillä olivat erikoispintakäsitelty oranssi Largo BTH 120404 kuivain + kenkä/lapasripustimet eri väreissä (Niitty-teemaosio), tyylikäs lumivalkoinen Tango EH 50744  (Hanki) ja harmaakimalteinen Vivo BT 40124 (välkehtivä Meri). Niin tuotteet kuin osastokin sai paljon positiivista palautetta.

 

Lue lisää