Sisustuksen punainen lanka

REJ Designin kuivaimet ovat sulautuneet eri aikakausien sisustustyyleihin ja trendeihin jo yli 65 vuoden ajan. Ne löytyvät kodeista, joiden tyyli edustaa mm. retroa, maalaisromantiikkaa, funktionalismia sekä modernia ja skandinaavista. Tänä päivänä pyyhekuivain kuuluu nykyaikaisen kylpyhuoneen perusvarusteluun.

Ajatuksella suunniteltu kuivan on toiminnallinen ja tyylikäs osa kodin sisustusta.

Mikäli haluat yksilöllisyyttä, tila on haastava ja mallistosta ei löydy valmiina sopivaa mallia tai väriä, ratkaisu on toiveidesi mukaan räätälöity kuivain. REJ Design valmistaa vuosittain satoja vesitoimisia kuivaimia mittatilaustyönä – omien toiveiden mukaan.

Sisustajan unelma

Värit ovat oleellinen osa sisustusta. Värivaihtoehdoilla voidaan hakea kontrasteja tai toistaa sisustuksen muuta värimaailmaa.

Tänä päivänä yhä useammassa asunnossa on musta pyyhekuivain. Pientä irroittelua ulkoasuun saa valitsemalla lisävarusteita eri värisinä. Jos kuivaimesta halutaan mahdollisimman huomaamaton esim. eteistiloissa, se voidaan sävyttää taustaseinän väriin sopivaksi. Näyttävä kuivain saadaan, kun se värjätään kultaiseksi.

”Arkisetkin jutut ovat paljon mukavampia, kun niihin löytyy esteetikonkin silmään sopiva vaihtoehto”, toteaa tyytyväinen asiakas.

Kuivain kuten haluat

Mikäli haluat yksilöllisyyttä, tila on haastava ja mallistosta ei löydy valmiina sopivaa mallia tai suunnittelet vanhan kiinteistön remontointia ja haluat korvata kylpyhuoneen vanhan levypatterin tilaan sopivalla kuivauspatterilla, ratkaisu on toiveidesi mukaan räätälöity kuivain.

Lue lisää sähkötoimisista kuivaimista

Lue lisää vesitoimisista kuivaimista