Marika Tuomikoski REJ Design toimitusjohtaja

REJ Designin uudeksi toimitusjohtajaksi Marika Tuomikoski

26.1.2022

Rej-Design Oy:n hallitus on nimittänyt KTM Marika Tuomikosken yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Tuomikoski aloittaa tehtävässään 1.3.2022.

 

Aiemmin urallaan Tuomikoski on mm. toiminut 13 vuotta KONEella globaaleissa myynnin, tarjooman ja operaatioiden kehitys- ja johtotehtävissä. Viimeksi Tuomikoski vastasi markkinointiviestintäyhtiö dentsun Suomen johtoryhmässä Chief Client Officerina yrityksen myynnistä ja asiakkuuksista. ”Toivotan Marikan lämpimästi tervetulleeksi REJ Designin osaavaan porukkaan. Marikan monipuolinen kokemus, strateginen ajattelu ja energinen asenne vakuuttivat minut. Markkinajohtajana haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja etsiä määrätietoisesti uusia kasvun paikkoja, ei vähiten vientimarkkinoilla. Uskon, että Marikan johdolla saamme esiin REJ Designin koko potentiaalin  ja hänen osaamisestaan hyötyvät myös asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme”, kommentoi Frank Korsström, REJ Designin hallituksen puheenjohtaja.

Marika Tuomikoski odottaa innolla tulevaa: ”REJ Designin aito Suomi-tarina sytyttää minut. Funktionaaliset design-kuivaimet tuovat vastuullista arjen luksusta niin lapsiperheen kuin kenen tahansa urheilevan tai ulkoilua harrastavan elämään. REJ Designin tekemisen keskiössä ovat tinkimätön laatu, kotimainen käsityö ja vastuullisuus – tätä todistavat myös yhtiölle myönnetyt Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Minusta on upeaa päästä edelleen kehittämään ja kasvattamaan REJ Designin liiketoimintaa yhdessä sitoutuneen ja osaavan tiimin kanssa. Haluan pian tutustua myös asiakkaisiimme, ja ymmärtää heidän tarpeitaan ja toiveitaan.”

”Nykyisen toimitusjohtajan, Pertti Uran, siirtyessä konsultiksi, haluan kiittää häntä menestyksellisistä vuosista, joiden aikana REJ Design on tehnyt ison harppauksen markkinoinnin ja digitalisaation tiellä samalla vahvistaen markkina-asemaa kotimaassa”, toteaa Frank Korsström.

 

Lisätietoja:  Frank Korsström p. 0400 703 990, Marika Tuomikoski p. 050 570 4440