Sähkötoiminen pyyhekuivain tarjoaa energiatehokkuutta ja arjen luksusta samassa paketissa 

1.4.2024

Nykyajan kodit kohtaavat jatkuvasti kasvavia vaatimuksia energiatehokkuuden ja ekologisen kestävyyden suhteen. Vuoden 2022 energiakriisi ja sitä seurannut sähkön hinnan nousu sai kotitaloudet tarkastelemaan energiankulutusta uusin silmin ja loi tarpeen energian viisaalle käytölle ja erilaisille säästötoimenpiteille. Tämän kaiken myötä energiatehokkaiden ratkaisujen huomiointi on muodostunut entistäkin tärkeämmäksi osaksi niin uudis- kuin korjausrakentamiskohteiden suunnittelua ja toteutusta sekä pienimuotoisempia remontointiprojekteja.    

Kun tavoitteena on löytää energiatehokkaita ratkaisuja, jotka tarjoavat kustannussäästöjen lisäksi myös muuta lisäarvoa, ovat REJ Designin sähkötoimiset pyyhekuivaimet niin alan ammattilaisen kuin kuluttajankin ehdoton valinta. 

 

Sähkötoiminen pyyhekuivain on monipuolinen arjen apuri

Kun ajatellaan sähkötoimista pyyhekuivainta, tulee ensimmäisenä mieleen sen peruskäyttötarkoitus – pyyhkeiden, pyykin ja muiden tekstiilien kuivaaminen. REJ Designin pyyhekuivaimet tarjoavat kuitenkin paljon muutakin, sillä kuivaamisen lisäksi ne toimivat erinomaisena lisälämmönlähteenä erityisesti kylpyhuoneissa ja muissa kodin kosteissa tiloissa, joissa usein suositellaankin olevan vähintään kaksi eri lämmitysmuotoa. Sähkötoiminen kuivain ei siis ainoastaan helpota arkea ja paranna asumismukavuutta, vaan se toimii myös osana laajempaa energiatehokkaan kodin kokonaisuutta. Pyyhekuivain onkin siis sijoitus hyvinvointiin – niin sinun, kotisi kuin ympäristönkin näkökulmasta. 

 

Kuinka paljon sähkötoiminen pyyhekuivain kuluttaa energiaa?

Valmistamme kaikki pyyhekuivaimemme erinomaisen lämmönjohtokyvyn omaavasta kuparista, minkä ansiosta niiden sähkökulutus pysyy pienenä. Sähkötoimiset pyyhekuivaimemme ovat saatavilla perinteisellä on/off-kytkimellä tai ajastimellisella virtakytkimellä, jonka avulla kuivain on mahdollista asettaa sammumaan automaattisesti neljän tai kahdeksan tunnin kuluttua. Ajastimen avulla on helppo kontrolloida kuivaimen päälläoloaikaa, mikä mahdollistaa energiankulutuksen tarkan hallinnoinnin tarjoten samalla joustavuutta ja mukavuutta arkeen. 

Pyyhekuivaimen energiankulutus onkin todella alhainen, tehot on vain 35–75 W. Mitä tämä sitten tarkoittaa käytännössä? 

Otetaan esimerkiksi kaikkein suosituin sähkötoiminen pyyhekuivaimemme, Tango E 35744, jonka tehot on 45 wattia. Kun kuivainta pidetään päällä 8 tuntia päivässä, on sen kuukausittainen energiankulutus noin 11 kWh. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi 8 sentin kilowattituntihinnalla kuukausittainen käyttökustannus on noin 90 senttiä, minkä myötä päivittäinen kustannus jää alle 3 senttiin. Tämä on huomattavasti vähemmän verrattuna esimerkiksi kuivauskaappiin, jolla yksi kuivauskerta kuluttaa keskimäärin 4,5 kWh. Päivittäisellä käytöllä kuivauskaapin kuukausittainen energiankulutus olisi 135 kWh, mikä tarkoittaa samalla kilowattituntihinnalla 11 euron kuukausikustannuksia ja noin 37 sentin päivittäisiä kustannuksia. 

 

Pyyhekuivain on jokaisen nykyaikaisen kodin vakiovaruste

REJ Designin sähkötoimiset pyyhekuivaimet ovat osoitus siitä, että energiatehokkuus ja arjen luksus voivat kulkea käsi kädessä. Pyyhekuivaimen avulla tuot kotiisi käytännöllisyyttä, sujuvuutta ja ripauksen luksusta kotimaisen designin muodossa – ilman huolta energiankulutuksesta tai suurista sähkölaskuista. 

Autamme mielellämme juuri sinun projektiisi tai kotiisi sopivan kuivaimen valinnassa. Ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää! 

 


Lisätietoja:

Mika Annala, myyntipäällikkö, REJ Design Oy
Sähköposti: mika.annala@rejdesign.fi
Puhelin: +358 40 826 7710

Ulla Sivonen, markkinointi- ja myyntipäällikkö, REJ Design Oy
Sähköposti: ulla.sivonen@rejdesign.fi
Puhelin: +358 50 439 4473