Tennisammattilainen Harri Heliövaara

Yhteistyöhön REJ Design, Tennisliitto ja Harri Heliövaara

18.6.2021

REJ Design Oy, Tennisliitto ja tennisammattilainen Harri Heliövaara ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on mahdollistaa ja saattaa suomalaisia mukaan tenniksen pariin, edesauttaa harrastusmahdollisuuksissa sekä edistää suomalaisen tenniksen näkyvyyttä.

REJ Designilla on tahtoa osallistua yhteiskunnan hyvinvoinnin edistämistekoihin tukemalla suomalaista huipputennistä sekä lasten ja nuorten kasvavaa tennisharrastusta. ”Valmistamamme pyyhekuivaimet ovat funktionaalisia designtuotteita, jotka on valmistettu vastuullisesti, laadukkaana käsityönä kotimaassa. Suomalainen tennis ja tekemämme sopimukset Tennisliiton ja Harri Heliövaaran kanssa heijastelevatkin jokseenkin täydellisesti omaa arvomaailmaamme”, kertoo REJ Designin toimitusjohtaja Pertti Ura.

Asennetta ja taituruutta

Harri Heliövaara on suomalaisen tenniksen keulakuva ja vahva tekijä tenniksen kaksin- ja nelinpelin saralla. Suomen Davis Cup -joukkueessa hän on edustanut 21 kertaa. ATP-rankingissa korkeimmat saavutukset ovat: kaksinpelissä 194. sija ja nelinpelissä 84. sija. Unelma täyttyi tämän vuoden alussa, kun Harri nappasi brittiparinsa Lloyd Glasspoolin kanssa ATP250 nelinpelin turnausvoiton. Menestystä on tullut myös muista turnauksista, kuten ATP Challenger-turnauksesta, jonka hän on voittanut peräti kymmenen kertaa.  Harrin hallussa on myös kotimaan kentät, nimittäin hän on tenniksen miesten kaksinpelin kahdeksankertainen ja nelinpelin kolminkertainen Suomen mestari.

Harri on lahjakas, tavoitteellinen, terveitä elämäntapoja ja -arvoja noudattava tennisammattilainen, joka toimii vahvana esikuvana kaikille urheilusta ja tenniksestä kiinnostuneille. Harri on REJ Designin tapaan innovatiivinen moderni suunnannäyttäjä, joka uskaltaa tarttua haasteisiin arkailematta. Seuraavat pelihaasteet Harri kohtaa Ison-Britannian Wimbledonin miesten nelinpelin tennisturnauksessa yhdessä Lloyd Glasspoolin kanssa. Wimbledon-tennisturnaus alkaa maanantaina 28.6. Tarkemmat ottelukaaviot ja peliajat julkaistaan lähempänä turnauksen alkua.

Yhdessä enemmän – yhdessä menestyen

Tennisliiton visio kuuluu; ”Yhdessä enemmän – yhdessä menestyen!” Tätä visiota kumppanuuden kaikki osapuolet voivat elää ja vaalia, koska tällä hetkellä se on erittäin voimia antava pohjustus tulevaisuudelle, jossa taas vapaasti päästään yhteisöissä toimimaan ja edesauttamaan hyvinvointia. ”Ajankohta kumppanuudella ja aktiiviselle yhteistyölle on mitä mainioin. Pelaaja- ja harrastemäärät ovat kasvussa ja huipputennis kiinnostaa yhä laajempaa yleisöä. Kiitos REJ Designille mukaan lähtemisestä ja edelläkävijyydestä”, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Lisätietoja

REJ Design Oy, Toimitusjohtaja Pertti Ura, puh. +358 40 772 2066, pertti.ura(at)rejdesign.fi

Tennisliitto, Toimitusjohtaja Teemu Purho, puh. +358 40 523 1797, teemu.purho(at)tennis.fi

Harri Heliövaara, www.harriheliovaara.fi