Kuivain korvasi kuivauskaapin

Bloggaaja Sanna Piitulaisen kodissa märät lapaset, kastuneet kengät, hiekkaiset haalarit ja hikiset harrastusvälineet ovat arkipäiväisiä asioita. Suunniteltu kuivauskaappi vaihtui tilaa säästävään vaihtoehtoon: REJ Design kuivaimeen.

 Talostakoti-blogia kirjoittavan Sanna Piitulaisen kodissa REJ Designin kuivain tekee arjesta sujuvampaa. Kun vaatteet pitää olla kuivana seuraavan päivän askareisiin, on kuivain osoittautunut oikeaksi valinnaksi.

Kodinhoitohuoneeseen oli ensin suunniteltu kuivauskaappi. Tila osoittautui kuitenkin liian pieneksi kaapille ja vaatteita sekä lapasia päädyttiin kuivattamaan kylpyhuoneen lattialämmityksen päällä. Sitten monien mutkien kautta löytyi REJ Design, jonka kuivaimet sopivat erinomaisesti myös pieniin tiloihin. Kuivain korvasi kaapin helppoudella ja tyylikkyydellä. Tilaan valittu sähkötoiminen patteri oli vaivatonta asentaa myös remontoinnin jälkeen.

Sanna Piitulaisella on käytössä Tango-kuivain (linkki tuotesivulle). Omilla mitoilla suunniteltu kapea ja korkea kuivain hyödyntää tilan tehokkaasti. Mattamustaa kuivainta koristavat eriväriset lapaspidikkeet. Sanna käyttää kuivainta joka päivä vaatteiden ja asusteiden kuivaamiseen. Poikkipinnoihin ripustettavilla lisävarusteilla kuivainta voi käyttää monenlaiseen kuivaamiseen. Hanskoille on omat koukkunsa, ja pienellä irroitettavalla hyllyllä saa lisää ripustustilaa tai paikan jollekin isommalle esineelle, esimerkiksi pesussa olleelle lapsen unikaverille joka pitää saada pian kuivaksi patterin lämmössä. Takit ja haalarit saa ripustettua kuivumaan henkareissaan poikkipinnoihin.

”Minulle tuotteen kotimaisuus on estetiikan ohella tärkeä lisäpointti, ja myös se, että olen nähnyt kuinka niitä valmistetaan, minkälaisissa oloissa, ja ketkä.” –Sanna Piitulainen

Lue Sannan kokemuksia REJ Designin Tango-kuivaimesta blogista.